Reeks interviews

Reeks interviews

Voor de website ik-wil-dood.nl heb ik een aantal expert interviews gegeven over verlies. Het is een website waar u kunt luisteren naar de verhalen van mensen die worstelden met het thema zelfdoding.
Hieronder vindt u de video’s en de introductietekst die daarbij geschreven is.

Omgaan met verlies

Willem verloor in 2012 zijn dochter Merel die overleed door een zelfgekozen dood. Hij deelt zijn ervaring als nabestaande. ‘Op je 52-ste je enige kind verliezen? Het voelt als lopen op de puinhopen van je eigen bestaan.‘ Het omgaan met het verlies is groter dan zijn eigen leven, waar hij de rest van zijn leven mee mag leren omgaan.

Bekijk het interview of lees meer op de website ik-wil-dood.nl


Waar is God in het verlies?

Wat als je een dierbare verliest? Het is als een enorme aardbeving, aldus Willem Vermeijden. Hij verloor in 2012 zijn dochter aan suïcide. In de aardbeving die het in zijn leven veroorzaakt komen ook de ideeën over God op losse schroeven te staan.

Bekijk het interview of lees meer op de website van ik-wil-dood.nl


Lijden een plek geven

Willem Vermeijden verloor in 2012 zijn dochter. Hij spreekt over de realiteit van het verlies en de realiteit van het herstel. Moet je maar weer gaan werken als je nog in rouw bent? Willem geeft je eerlijk advies in het omgaan met herstel en verlies.

Bekijk het interview of lees meer op de website ik-wil-dood.nl